Rent a car - Enterprise - Vlootbeheerder - Administratief Bediende
Overslaan naar content

Vlootbeheerder - Administratief Bediende

Op locatie
  • Tongeren, Vlaams Gewest, België
Vloot, logistiek & schade

Functieomschrijving

Ben je een talenknobbel (NL/FR) die graag bezig is met administratie? Is organiseren één van je talenten en zit je graag met je neus in Excel? Heb je zin om deel uit te maken van Enterprise Rent A Car, een toonaangevende speler in de verhuur van personen- en bestelwagens en ben je graag druk in de weer? Dan is deze job je op het lijf geschreven!


Als vlootbeheerder ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dagelijkse uitvoering en opvolging van de vlootplanning van A tot Z. Van inschrijving van nieuwe wagens tot uiteindelijke inzet in de actieve vloot en de opvolging ervan. Hiervoor sta je in contact met externe garages of carrosserie bedrijven, maar ook met chauffeurs die wagens komen ophalen en uiteraard je collega's van de andere departementen binnen ons autoverhuurbedrijf.
Jij blinkt uit in detailwerk en vindt orde in de stapels inschrijvingspapieren van onze vloot. Samen met je collega's behandel je technische vragen over onze huurvloot, met de daarbij horende opmaak van opdrachten en opvolging van schadeherstellingen. Binnen deze job rapporteer je rechtstreeks aan de Fleet Manager aan de hand van vlootrapporten.
Tot slot handel je de bijhorende facturatie en administratie af en assisteer je waar nodig het Remarketing departement bij de facturatie, organisatie en levering van onze verkochte vlootwagens.

Vereisten

Binnen de functie als vlootbeheerder dien je communicatief sterk te zijn in de Franse en Nederlandse taal. Daarnaast ben je dynamisch, zeer oplossingsgericht en heb je de positive vibe die wij zoeken om dit familiebedrijf verder te doen groeien.
In de ideale wereld ben je in het bezit van een diploma en heb je er al enkele jaren ervaring op zitten binnen een administratieve functie. Maar heb je die niet en droom je al helemaal van deze job bij Enterprise Rent A Car? Aarzel dan niet om ons toch nog je CV te bezorgen.


Aanbod

  • Een voltijds vast contract
  • Aantrekkelijk loon volgens ervaring en normen
  • Maaltijdcheques en ecocheques
  • Hospitalisatieverzekering (DKV)
  • 6 extra vakantiedagen (op te sparen)
  • Team lunches, team drinks, een knaller van een personeelsfeest en een gezellige familiedag

Heb je aanvullende vragen in verband met deze vacature? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze HR Business partner via jobs@groepboden.be.

of