Administratief Medewerker

Functieomschrijving

Heb je zin om deel uit te maken van een toonaangevende speler in de verhuur van personen- en bestelwagens en ben je graag druk in de weer? Word je happy van het werken in een uitdagende omgeving en ben je een echte tweetalige (FR+NL) administratieve duizendpoot? Dan is deze job je op het lijf geschreven en hebben wij voor de komende 500 jaar werk voor jou!

Je komt terecht in een succesvol familiebedrijf met een toffe informele sfeer en een open-deuren cultuur. Je dagen zullen voorbij vliegen met het diverse takenpakket waar je je op zal mogen storten.  Maar wat je vooral veel zal doen is lachen, want dat is één van onze favoriete bezigheden!

Functievereisten

Wat wij van jou verwachten is…

- Een sterke drive om goede resultaten te halen
- Goesting om te leren en er stevig in te vliegen
- Talent in plannen en organiseren
- Goede taalvaardigheid Nederlands & Frans 

Zin om met gierende banden deze nieuwe uitdaging aan te gaan? Stuur mij dan als de bliksem je CV door en wij plannen graag een moment in voor een eerste kennismaking. Wie weet zit jij binnenkort mee aan tafel op onze maandelijkse team lunch of placeren we binnenkort een danske tijdens onze after work drink.

Aanbod

  • Een voltijds vast contract
  • Aantrekkelijk loon volgens ervaring en normen
  • Maaltijdcheques en ecocheques
  • Hospitalisatieverzekering (DKV)
  • 6 extra vakantiedagen (op te sparen)
  • Team lunches, team drinks, een knaller van een personeelsfeest en een gezellige familiedag

Heb je aanvullende vragen in verband met deze vacature? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze HR Business partner via jobs@groepboden.be.