Rent a car - Enterprise - Administratief Medewerker
Overslaan naar content

Administratief Medewerker

Op locatie
  • Tongeren, Vlaams Gewest, België
Vloot, logistiek & schade

Functieomschrijving

Jouw missie

Heb je zin om deel uit te maken van een toonaangevende speler in de verhuur van personen- en bestelwagens en ben je graag druk in de weer? Word je happy van het werken in een uitdagende omgeving en ben je een echte tweetalige (FR+NL) administratieve duizendpoot? Dan hebben wij voor de komende 500 jaar werk voor jou!

Vereisten

Wie ben jij?

Een tweetalig wonder die met veel zin iedere dag weer op de werkvloer staat. Is je Frans nog niet perfect? Geen probleem, met de juiste basiskennis kunnen we de mogelijkheden bekijken!

➔ Misschien ben jij een mekanieker die op zoek gaat naar een bureau-job en hierbij nauw in contact staat met garages en alle administratieve opvolgingen doet.

➔ Of ben je eerder een encyclopedie aan kennis betreft verzekeringen en schade en handel je zo ieder schadegeval probleemloos af?

➔ Of haal jij net energie uit het hebben van klantencontact en iedere klant de juiste service bieden?

You name it, we got it!

Waarom voor ons kiezen?

Je komt terecht in een succesvol familiebedrijf met een toffe informele sfeer en een open-deuren cultuur. Je dagen zullen voorbij vliegen met het diverse takenpakket waar je je op zal mogen storten. Maar wat je vooral veel zal doen is lachen, want dat is één van onze favoriete bezigheden.

Naast een uitdagende job in een warme en ondersteunende omgeving, bieden wij:

  • Een marktconform loon
  • Maaltijdcheques
  • Een jaarlijkse familiedag
  • Een knaller van personeelsfeest
  • Maandelijkse team lunches
  • Gezellige after work drinks

Klinken we binnenkort samen op onze realisaties?

Durf jij het aan?

Zin om met gierende banden deze nieuwe uitdaging aan te gaan? Stuur mij dan als de bliksem je CV door en wij plannen graag een moment in voor een eerste kennismaking. Wie weet zit jij binnenkort mee aan tafel op onze maandelijkse team lunch of placeren we binnenkort een danske tijdens onze after work drink.

Zit je met vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze HR Business partner via jobs@groepboden.be.

of