Rent a car - Enterprise - Student - administratief medewerker
Overslaan naar content

Student - administratief medewerker

Op locatie
  • Tongeren, Vlaams Gewest, België

Functieomschrijving

Heb je zin om tijdens de zomermaanden of net doorheen het jaar je steentje bij te dragen aan de groei van een toonaangevende speler in de automotive wereld? Zin om je professionele talenkennis (NL + FR) verder te ontwikkelen? Ben je graag druk in de weer, word je happy van het werken met Windowstoepassingen en ben je een echte administratieve duizendpoot? Dan is deze studentenjob je op het lijf geschreven!

Je komt terecht in een succesvol familiebedrijf met een toffe informele sfeer en een open-deuren cultuur. Je dagen zullen voorbij vliegen met het diverse takenpakket waar je je op zal mogen storten. Wij zoeken namelijk voor verschillende afdelingen nog een helpende hand tijdens de zomermaanden. En wie weet is dit voor jou wel de springplank naar je eerste vaste job?

Vereisten

Heb je bij het lezen van deze vacature een glimlach op je gezicht gekregen? Dat is goed, want lachen is één van onze favoriete bezigheden! Heb je ook al een rood kruis gezet dat de start van je studentenjob bij Groep Boden markeert? Solliciteer dan snel, we kijken er alvast naar uit om je beter te leren kennen!

of