Sales Advisor

Functieomschrijving

Zin om met gierende banden een nieuwe uitdaging aan te gaan als sales advisor? Dan heeft Opel garage Boden in Tongeren de job voor jou!


Als pur sang autoverkoper zorg jij ervoor dat onze klanten correct geïnformeerd worden over onze producten. Je verkoopt een totaalpakket. Naast de auto’s kan jij onze klanten evenzeer informeren en assisteren over de keuze in onderhoudscontracten, verzekeringscontracten, leasings en rentings.
Met jou commerciële ingesteldheid weet je als geen ander te prospecteren en zo onze klantenportefeuille uit te breiden door het realiseren van verkopen. Het omzetten van leads naar klanten, daar haal jij energie uit.
Je begrijpt dat de uitstraling van ons merk op en top moet zijn en staat met plezier in voor het net en ordelijk houden van onze showroom. Zo kan je immers met trots als ambassadeur onze klanten verwelkomen tijdens evenementen zoals autosalons en opendeurdagen.


Ben jij dus klantgericht, tweetalig (NL+FR), een rasechte verkoper en heb je een passie voor de automobielsector? Dan zal je je zeker thuis voelen in ons familiebedrijf!

Functievereisten

Voel je het al kriebelen om bij Garage Boden aan de slag te gaan? Stuur mij dan als de bliksem je CV door en wij plannen graag een moment in voor een eerste kennismaking. Wie weet zit jij binnenkort mee aan tafel op onze maandelijkse team lunch of klinken we op een verkoop die je binnenhaalde tijdens onze After Work Drink.


Met enthousiaste groet,
Stephanie Boden