Planner Administratief Medewerker

Functieomschrijving

Puzzel jij met plezier doelbewust een planning in elkaar die ervoor zorgt dat onze klanten zo snel mogelijk een verhuurwagen ter beschikking hebben? Dan is Enterprise Rent A Car, als grote speler binnen de markt van autoverhuur, op zoek naar jou!


Als deel van ons tweetalig (FR+NL) team logistieke wonders heb je de touwtjes stevig in handen. Je gaat probleemoplossend en resultaatgericht te werk tijdens het aansturen van ons team chauffeurs die je rondstuurt over de Belgische wegen. Je kickt op het respecteren van de levertermijnen van onze grote partners en het schrikt je daarnaast niet af om telefonisch of per mail in contact te staan met onze klanten. Wanneer de dag afloopt heb jij met trots elk mobiliteitsprobleem van onze klanten van de baan geveegd. 


Klinkt dit als muziek in de oren? Dan geven wij je graag het stuur in handen binnen deze job in ons familiebedrijf.

Functievereisten

Zin om met gierende banden deze nieuwe uitdaging aan te gaan? Stuur mij dan als de bliksem je CV door en wij plannen graag een moment in voor een eerste kennismaking. Wie weet zit jij binnenkort mee aan tafel op onze maandelijkse team lunch of placeren we binnenkort een danske tijdens onze after work drink.

Met enthousiaste groet,
Stephanie Boden