Customer Service

Functieomschrijving

Staat het leveren van de best mogelijke service centraal in jouw professionele carrière? Haal je voldoening uit het correct afhandelen van klantendossiers en ben je daarnaast vlot in het Frans en Nederlands? Indien dan je ogen nog eens zouden blinken bij een job in de automotive sector, dan is ons familiebedrijf wie weet voor jou wel de perfecte match?

Op onze klantendienst worden alle telefonische en schriftelijke vragen van de klanten van ons autoverhuurbedrijf Enterprise Rent A Car behandeld. Natuurlijk is dit ook een zeer administratieve functie, zo worden de facturen op deze afdeling gemaakt. Sta je ook graag face to face in contact met klanten? Goed nieuws! Want eens je ingewerkt bent, zou het kunnen dat je ook af en toe aan onze verhuurbalie te vinden zal zijn.
Het is trouwens de ideale plaats om alle afdelingen in ons bedrijf te leren kennen. Teamwork dragen wij hoog in het vaandel!

Functievereisten

Zin om met gierende banden deze nieuwe uitdaging aan te gaan? Stuur mij dan als de bliksem je CV door en wij plannen graag een moment in voor een eerste kennismaking. Wie weet zit jij binnenkort mee aan tafel op onze maandelijkse team lunch of placeren we binnenkort een danske tijdens onze after work drink.


Met vriendelijke groeten,
Stephanie Boden