Allround Medewerker Boekhouding

Functieomschrijving

Ben jij een communicatief tweetalig (NL+FR) wonder en houd je daarnaast van cijferbeheer en afwisseling in je takenpakket? Dan is deze job als allround medewerker binnen onze afdeling boekhouding wellicht iets voor jou!


Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een duizendpoot die zin heeft om zich te verdiepen in verschillende aspecten binnen onze boekhouding. Zowel de dagelijkse boekhoudkundige algemene verrichtingen horen bij dit takenpakket, zoals het boeken van de bank, het controleren en registreren van inkomende facturen, het zorgen voor de tijdige betaling van leveranciers, het oplossen van problemen rond factuurcontroles,... Maar ook debiteurenbeheer is in deze job onder andere jouw verantwoordelijkheid. Hierdoor zorg je ervoor dat de centjes waar we met het hele team hard voor gewerkt hebben, ook tijdig op onze rekening te staan komen.
In deze job ben jij de schakel die zorgt voor een goed geolied team dat op elkaar is afgestemd.


Ben jij de allround boekhouder met ervaring binnen de sector en voldoende kennis van het vak? Dan hopen wij dat jij onze boekhouding mee in zesde versnelling kan plaatsen!

Functievereisten

Zin om met gierende banden deze nieuwe uitdaging aan te gaan? Stuur mij dan als de bliksem je CV door en wij plannen graag een moment in voor een eerste kennismaking. Wie weet zit jij binnenkort mee aan tafel op onze maandelijkse team lunch discussiëren we over Finance onderwerpen tijdens onze after work drink.


Met vriendelijke groeten,
Christophe Boden