After Sales Receptionist

Functieomschrijving

Leef je op van klantencontact, heb je een aanleg voor techniek en ben je daarnaast een tweetalig (FR + NL) receptie talent? Dan hebben wij de ideale job voor jou.

Achter de receptie van Opel garage Boden in Tongeren ben jij verantwoordelijk voor de service rond onze naverkoop. Alle klanten die een probleem hebben met hun wagen rekenen immers op jouw efficiëntie in het plannen van de beste mechanieker om het probleem aan hun wagen zo snel mogelijk van de baan te krijgen. Autotechnische kennis is hierin natuurlijke en mooi voordeel, maar heb je dit niet en sta je er voor open om je hier helemaal in te verdiepen en ben je daarnaast erg klantgericht? Aarzel dan niet om ons toch je CV te bezorgen.
Indien je hiernaast ook nog een krak bent in administratie, dan gaan onze ogen helemaal blinken. Je staat telefonisch en per mail in contact met onze klanten en daarnaast sta je in voor een correcte facturatie.

Wij streven steeds naar een optimale klanttevredenheid, dit vanaf aankomst tot vertrek van onze klant. Herken jij jezelf hier helemaal in? Dan zal je je ongetwijfeld thuis voelen in ons team.

Functievereisten

Een vlotte talenkennis (NL+FR) is heel belangrijk om deze job uit te oefenen. Daarnaast is kennis over autotechniek een pluspunt. 
Een diploma en relevante werkervaring is een pluspunt, maar geen vereiste. De goesting om iets nieuws te leren en de best mogelijke service te bieden voor onze klanten, heeft voor ons prioritair belang.


Zin om met gierende banden deze nieuwe uitdaging aan te gaan? Stuur mij dan als de bliksem je CV door en wij plannen graag een moment in voor een eerste kennismaking. Wie weet zit jij binnenkort mee aan tafel op onze maandelijkse team lunch?!

Met vriendelijke groeten,

Stephanie Boden