Administratief Medewerker Operations

Functieomschrijving

Ben je tweetalig (Nederlands en Frans), graag bezig met administratie en sta je zelfzeker in je schoenen? Heb je zin om deel uit te maken van een toonaangevende speler in de verhuur van personen- en bestelwagens en ben je graag druk in de weer? Dan is één van deze jobs in de operationele departementen van Enterprise Rent A Car je op het lijf geschreven!


Voor de uitbreiding van ons vloot, schade en logistiek team zijn wij op zoek naar sterke administratief bedienden met een grote teamspirit.

Je komt terecht in een succesvol familiebedrijf met een toffe informele sfeer en een open-deuren cultuur. Je dagen zullen voorbij vliegen met het diverse takenpakket waar je je op zal mogen storten want je zal een variatie van administratief werk uitvoeren en dagelijks rechtstreeks in contact staan met onze klanten en chauffeurs.

Op onze dienst vloot en schade ben je bijvoorbeeld samen met je collega’s verantwoordelijk voor de vlootplanning en het opvolgen van lopende schadedossiers. Het logistieke team zorgt dan weer voor een optimale chauffeursplanning en staat dus in voor het correct en tijdig afleveren van onze wagens.


Heb je na het lezen van deze vacatures ook een glimlach op je gezicht? Solliciteer dan snel, ik kijk er alvast naar uit je beter te leren kennen!

Functievereisten

Wat wij van jou verwachten is…

  • Een sterke drive om goede resultaten te halen
  • Goesting om te leren en er stevig in te vliegen
  • Talent in plannen en organiseren
  • Goede taalvaardigheid Nederlands & Frans

Zin om met gierende banden deze nieuwe uitdaging aan te gaan? Stuur mij dan als de bliksem je CV door en wij plannen graag een moment in voor een eerste kennismaking. Wie weet zit jij binnenkort mee aan tafel op onze maandelijkse team lunch of placeren we binnenkort een danske tijdens onze after work drink.


Met enthousiaste groet,
Stephanie Boden